word partner

Eerst en vooral is Joyco een unieke speler op de Belgische markt. Er wordt gebruik gemaakt van vers fruit, waardoor het gezonde tussendoortje weinig calorieën bevat. Dat de fruitfrisco’s bijzonder lekker zijn, is natuurlijk ook mooi meegenomen. ;-)

Wanneer je op onze social media kijkt, zal je al snel merken dat het product énorm leeft. Dit is ook logisch: Joyco spreekt een heel divers doelpubliek aan. Mensen die bijvoorbeeld lactose-intolerant zijn, kunnen ook zorgeloos van deze lekkernij genieten. Dit zorgt ervoor dat we heel hechte community vormen.

Kortom: alleen maar positieve, gelukkige vibes. Dat laatste willen we met onze verkooppunten zoveel mogelijk naar buiten brengen. Bij ieder verkooppunt streven we vanaf het begin naar een win-winsituatie voor beide partijen. Zo krijg je niet alleen verschillende marketingmaterialen, maar daarnaast bezorgen we je ook heel wat online visibiliteit.

Beschik je over een bakkerij, foodbar, traiteursaak … en wil je dit jong en innovatief product mee op de kaart zetten? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Let’s make a healthy difference!

Ontvang een proefpakket

nieuwsbrief